Молочко для тіла серії "Цитрус"
- Виробник: White mandarin
- Залишилось на складі: 10
-
203 грн
Ніжне молочко для усіх типів шкіри.
Завдяки оліям цитрусових - грейпфрута і апельсина, багатих вмістом потужних природних антиоксидантів, вітамінів С і Е, які беруть участь у розвитку двох важливих для шкіри видів волокон: еластину і колагену, молочко для тіла захищає шкіру від старіння і втрати вологи, тобто допомагає шкірі завжди бути пружною і молодою.
Кремова основа молочка - натуральні олії: манго, рисових висівок, сезаму, які легко вбираються в шкіру, покращують і прискорюють процес регенерації верхніх шарів шкіри, утримуючи в них вологу.
Активні речовини:
Олія рисових висівок - активує ліпідний обмін, відновлює бар'єрні функції епідермісу та утримує вологу в шкірі, чудово відновлює суху, зневоднену, таку, що страждає нестачею харчування, шкіру. Сприяє регенерації шкірного покриву і підвищує її пружність.
Протеїни рису - активують синтез колагену та еластину, зміцнюють шкіру, усувають в'ялість і атонію, зволожують і пом'якшують. Надають еластичність, життєву силу епідермісу. Стимулюють метаболізм клітин. Підтягують шкіру, надають їй сяйво.
Протеїни шовку - легко вбираються шкірою, мають чудові зволожуючі властивості, покращують метаболізм дерми та епідермісу. Захищають шкіру від дії агресивних чинників зовнішнього середовища.
Натуральна косметика | |
Країна виробник | Україна |
Бренд | White Mandarin |
Група товарів | Догляд за тілом |
Серія | Цитрус |
Тип шкіри | Всі типи |
Об'єм | 250 мл |
Склад | Алантоїн рослинний, вода лайму, вода очищена, гідролізат протеїнів рисових висівок, масло з кісточок манго, олія рисових висівок, олія сезаму, харчової консервант Optiphen BD, протеїни пшениці, спирт цетилстеариловий, емульгатор на основі оливкової олії, ефірна олія апельсину, ефірна олія грейпфруту, ефірна олія лемонграсу |
Спосіб використання | Нанести молочко на чисту шкіру, втирати легкими масажуючими рухами до повного вбирання. |
Термін та умови зберігання | 24 місяці за температури від +5С до +25С |
Пакування | Підлягає повторній переробці |